UPDATE3: Potrivit reprezentanților IPJ Arad, din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că azi, în jurul orei 8,45, un bărbat de 40 de ani, din Arad, a efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura, intrând în coliziune cu un microbuz transport școlar care se deplasa pe DJ 708/B, sens de mers Șiria-Păuliș, condus de un bărbat de 54 de ani din Ghioroc. În microbuz se aflau 16 copii cu vârste între 7-9 ani.

 

UPDATE2: Șapte minori, patru băieți și trei fete cu vârste între 7-8 ani vor fi transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Arad. 

 

UPDATE: În acest moment, se face evaluarea medicală a tuturor copiilor și li se acordă asistență psihologică. 

 

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la Ghioroc, în care au fost implicate un microbuz de transport copii și un autoturism. Coliziunea a avut loc în centrul comunei, la stația de tramvai, iar din fericire, nicio persoană nu a rămas încarcerată, însă a fost o sperietură zdravănă pentru cei 12 copii aflați în microbuz.

În aceste momente, intervin la locul accidentului două ambulanțe SMURD și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad. 

La intervenție se deplasează și psihologul unității. Intervenția este condusă de către inspectorul șef. 

Din primele informații, un autoturism ar fi efectuat manevra de mers înapoi fără a se asigura, intrând în coliziune cu microbuzul școlar care transporta elevii de la Covasânț la Ghioroc.

 

 

Recomandările redacției