Quvenzhane_WallisNu are decât nouă ani, dar calcă deja pe covorul roşu cu anumită siguranţă. Cu privirea strălucitoare şi zâmbetul pe buze, Quvenzhané Wallis se află în centrul atenţiei, după ce a devenit cea mai tânără nominalizată la Oscar.

O stea în devenire, despre care se va vorbi multă vreme de acum înainte. Dacă astăzi apare alături de cele mai mari vedete de la Hollywood este datorită rolului ei magistral din „Beasts of the Southern Wild”.

Pentru interpretarea lui Hushpuppy, micuţa, născută în Louisiane, a minţit asupra vârstei ei, afirmând că are şase, vârsta minimă autorizată, deşi nu avea decât cinci ani. Determinată şi talentată, Quvenzhané l-a convins imediat pe regizorul Benh Zeitlin. Acesta a decis chiar să modifice scenariul, astfel încât personajul să fie şi mai credibil.

De atunci, tânăra actriţă este prezentă la cele mai mari festivaluri. Săptămâna trecută a fost invitată la Jay Leno în emisiune şi întrebată cine o va însoţi pe covorul roşu de la Oscar, Quvenzhané a răspuns prompt: „Geanta mea sub formă de căţel şi mama”. Cea din urmă este educatoare, în timp ce tatăl ei este şofer de camion.

Cât priveşte ţinuta, micuţa a recunoscut că deocamdată nu are nicio idee ce va purta, însă culoarea ei preferată este rozul. A spus clar că va refuza să poarte o rochie lungă. „Aş putea să calc pe ea sau să calc strâmb şi nu vreau să mă fac de râs”, a declarat fetiţa, făcând probabil referire la incidentul căreia i-a fost protagonistă Jennifer Lawrence, la premiile SAG.

De altfel, Quvenzhané va lupta cu aceasta pentru marele trofeu, dar şi cu Naomi Watts, Jessica Chastain şi Emmanuelle Riva, care la 85 de ani, este actriţa cea mai în vârstă nominalizată la Oscar.

Până atunci, micuţa stea are timp să se bucure de glorie. Fără îndoială a demonstrat că este din plin conştientă că aceasta este trecătoare. Aşa că îşi trăieşte momentul. Nu se ştie ce îi rezervă ziua de mâine.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției