• La Pleşcuţa, trenul a lovit o maşină.
  • Un rănit grav a fost dus cu elicopterul.
  • La Toc, două tiruri s-au izbit şi un om a murit.

Zi neagră pe șoselele din județul Arad – un bărbat și-a pierdut viața, două persoane au fost rănite grav, iar circulația rutieră a fost blocată pe Drumul Național 7. Primul accident grav a avut loc miercuri dimineața în jurul orei 08.30, o mașină fiind lovită de tren în localitatea Pleşcuţa. La fața locului, s-a deplasat o autospecială de intervenție la incendii cu 5 subofiţeri de la Garda 2 Gurahonț. La accident s-au mai deplasat şi o ambulanță SAJ Sebiş şi Serviciul Voluntar Pleşcuţa. În urma coliziunii, a existat o singură victimă, rănită grav și transportată de către elicopterul SMURD la spital la Timișoara. Când a fost extrasă din autoturism, victima – un bărbat în vârstă de 39 de ani – era semiconști­entă, cu hemoragie și a fost predată echipajului din elicopterul SMURD.
Accident mortal la intrare în localitatea Toc
Un bărbat a decedat într-un accident rutier petrecut pe DN 7 înainte de localitatea Toc (comuna Săvârșin). În accident au fost implicate 2 TIR-uri, unul transporta nisip iar celălalt un utilaj. Conform informațiilor primite de persoana care a sunat la 112, în urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată, rănită grav. La locul accidentului, au intervenit opt subofițeri cu o autospecială pentru descarcerare de la Garda Bârzava, o ambulanță SMURD TIM de la Detașamentul Arad, o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Garda Birchiș și o ambulanță SAJ Săvârșin. Drumul Național 7 a fost blocat, miercuri dimineața, pe ambele sensuri câteva zeci de minute. În urma accidentului, au rezultat două victime – șoferul în vârsta de 32 ani, conștient care a fost predat echipajului SAJ, și pasagerul din dreapta in vârsta de 62 ani care a fost extras de către echipajul de descarcerare și din păcate, a fost declarat decedat.
Coliziune între două camioane la Conop
Două camioane, încărcate cu piatră, au fost implicate într-un accident rutier pe DN7, la ieșire din localitatea Conop spre Bârzava. În urma impactului, o victimă a rămas încarcerată în cabină. Au intervenit de la Garda de intervenție Bârzava, o autospecială pentru descarcerare cu 3 subofițeri și o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție Birchiș cu 3 subofițeri. DN7 a fost blocat în jurul orei 10.00, pe sensul de mers Arad-Deva. Victima, un bărbat în vârstă de 57 ani, a fost scoasă dintre fiarele autovehiculului de către echipajul de descarcerare, și i s-au acordat îngrijiri medicale – având plagă la picior, după care a fost predat echipajului SMURD.

Recomandările redacției