joitaPrintre spectatorii meciului amical de la Şiria s-a aflat şi Mihai Joiţa. La un moment dat, impresarul negocia chiar preluarea pachetului majoritar de acţuni la UTA, dar acum pare să se limiteze la întăririrea formaţiei „textiliste” cu fotbalişti francezi. Deocamdată, la Arad au sosit pe filiera sa trei fundaşi, un atacant şi Alexandre Tabbilon, mijlocaşul ofensiv alăturându-se lotului utist chiar de miercuri.
Cel puţin la Şiria, jucătorii din Hexagon au avut puţine momente în care au ieşit în evidenţă şi asta chiar dacă unul dintre ei, Johnson Soumahoro, a marcat singurul gol al „alb-roşiilor” în prima parte a confruntării amicale. Mihai Joiţa nu a dorit să vorbească cu presa şi asta pentru că nu consideră că are prea multe de spus în calitatea sa de impresar.
Întrebat despre relaţia sa cu Joiţa şi ceea ce va urma să se întâmple cu fotba­liştii propuşi de acesta în Calea Aurel Vlaicu, antrenorul Adrian Falub a spus: „Eu sunt antrenor, iar dânsul e procurator de jucători, sau finanţator, nu ştiu exact. Eu nu pot decât să-mi dau cu părerea despre jucătorii pe care îi aduce el la UTA, dar conducerea îşi va spune ultimul cuvânt. Ea va putea ţine cont de opinia mea sau a domnului Joiţa, nu pot ştii de pe acum ce va fi”.

Recomandările redacției