După ce tatal lui a impresionat Hollywood-ul timp de decenii, a venit rândul lui Milo Gibson să surprindă publicul pe marele ecran. Fiul lui Mel Gibson a renunțat la cariera de electrician si a decis sa devină actor, iar tatal lui nu a ezitat sa ii ofere cateva sfaturi.

Milo a mai apărut in filme precum Hacksaw Ridge (regizat de tatal lui), The Tribes of Palos Verdes and Gangster Land, însa doar în roluri mici. Acum, el joaca rolul principal in pelicula Breaking & Exiting, regizata de Peter Facinelli, unde va interpreta un hot ce previne sinuciderea unei tinere atunci când îi sparge casa.

Chiar daca se pare că acum va avea o cariera la Hollywood, Milo a recunoscut ca actoria nu a fost marea lui pasiune in tinerete. El si unul dintre frații lui, Louis, obisnuiau să se filmeze cu o camera video normala, însă Milo a preferat sa devina electrician inainte sa isi incerce norocul la Hollywood.

,,Clar era ceva la care ma gandeam, dar mai degraba ceva ce voiam sa fac intr-o buna zi,” a declarat Milo, potrivit hollywoodreporter.com. ,,Si intr-o zi mi-am zis ca nu vreau sa ajung la 60 de ani si sa regret ca nu am incercat – cred că multi oameni au regrete in viata – si nu vreau sa fiu unul dintre acei oameni.”

Atunci când Milo a decis ca vrea sa apară în filme, a știut cui sa ii ceara sfatul – tatalui său. Potrivit lui Milo, Mel Gibson și-a încurajat intotdeauna copiii să îsi urmeze visurile, asa ca a fost bucuros sa îi ofere cateva sfaturi fiului lui despre cariera de actor.

Intrebat despre cele mai importante sfaturi pe care i le-a oferit tatal lui, Milo a declarat: ,,Ceva ce mi-a ramas in minte e ca mi-a zis ca atunci cand lucrezi, trebuie sa fii sincer cu personajul tau si sa il interpretezi cat mai bine si, desigur, sa te distrezi. Uita ca e o camera acolo. Se spune ca cel mai bun prieten al tau e camera de filmat, dar mi se pare mult mai util sa uit ca e acolo. Asa ca sfatul lui a fost sa fiu sincer.”

Milo e unul dintre cei noua copii ai lui Gibson, nascut in 1990, din casatoria acestuia, cu Robyn Denise Moore. Gibson si Moore s-au despartit in anii 2000, dupa ce actorul a fost arestat din cauza condusului sub influenta alcoolului si video-uri cu incidentul au fost facute publice.

Recomandările redacției