Numărul doi al NATO Mircea Geoană se situează pe primul loc în intenţiile de vot ale românilor la alegerile prezidenţiale din acest an, cu 26,5%, urmat de Marcel Ciolacu (PSD) – 18,9%, Diana Şoşoacă (SOS) – 14%, George Simion (AUR) şi Nicolae Ciucă (PNL),potrivit celui mai recent sondaj INSCOP. Procentele s-ar schimba însă, la fel și clasamentul, dacă în cursa pentru funcția supremă în stat ar intra fostul premier Victor Ponta, actualul lider al formațiunii Pro România.

Astfel, potrivit sondajului realizat la comanda News.ro, în varianta în care ar candida şi liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, Geoană ar obţine 24,6% din voturi, Marcel Ciolacu – 15,1, Diana Şoşoacă – 14,8, urmată de Nicolae Ciucă, Victor Ponta şi George Simion.

Lasă un răspuns

  • Liviu Alexe spune:

    NU NOI ALEGEM PREȘEDINTELE, CI NI SE IMPUNE DIN AFARĂ. CE ROMÂN ÎL VEDE PE GEOANĂ BUN DE PREȘEDINTE? HAIDA-DE! E OMUL AMERICANILOR, DE ACEEA A AJUNS LA NATO!

  • Ralu spune:

    simplu, oamenii vor să voteze un politician care nu este implicat la luare de decizii…după ce îl votează, la maxim un an..își spune…vaiii l am votat pe ăsta…mai bine era cu celălalt….ăsta este votanul român!!!

Recomandările redacției