La doar nouă zile de la operația suferită, Mircea Rednic a revenit pe gazon. După ce ieri seară a asistat de pe margine la prima ședință de pregătire a acestei săptămâni, tehnicianul a condus antrenamentul din această dimineață.

Antrenorul UTA-ei a suferit un infarct miocardic în timpul meciului cu FCSB, care s-a disputat luni, 28 august, iar două zile mai târziu a fost operat la Spitalul Clinic Județean, unde i s-au montat și trei stenturi la inimă. În weekend-ul precedent, Rednic a fost prezent în vestiar și la conferința de presă înainte de meciul cu Sepsi, dar nu a făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe alături de echipă. Foarte probabil, experimentatul antrenor va reveni pe bancă la meciul cu Universitatea Cluj, care se va disputa vinerea viitoare pe Arena „Francisc Neuman”.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, Rednic declara următoarele: „Ce să zic acum, că voi respecta cele trei săptămâni de repaus care mi s-au impus, că voi sta în pat cu picioarele în sus? Am fost la un pas de a mă urca în autocar (n.a. duminică, spre Sfântu Gheorghe), dar am zis că e mai bine să rămân acasă, la Arad”.

Recomandările redacției