Înfrângerile cu Suedia și Spania, dar mai ales jocul prestat în cele două meciuri, au stabilit soarta lui Cosmin Contra, căruia FRF i-a reziliat, recent, contractul. Mirel Rădoi este urmașul lui „Guriță” la cârma „tricolorilor”.
Răzvan Burleanu, președintele FRF, a făcut și primele declarații după ce Mirel Rădoi a fost învestit în funcția de selecționer. „Comitetul Executiv m-a mandatat să negociez cu Mirel Rădoi preluarea mandatului de selecționer. Marți, am avut o susținere unanimimă din partea Comitetului Executiv. Vom discuta aceste aspecte, vom avea și o conferință de presă la care va participa și Mihai Stoichiță.
Nu este un mandat pe termen scurt, nu este un mandat doar pentru un meci sau două meciuri, este un mandat care propune un proces de construcție la nivelul echipei naționale, pe cel puțin doi ani, cu câteva obiective intermediare. Sunt sigur că reprezintă varianta cea mai bună variantă pentru echipa națională, luând în considerare că Mirel Rădoi va conduce naționala și la Olimpiada din 2020”, a declarat Burleanu.

Recomandările redacției