adelaUn nou curs de formare a formatorilor în proiectul Mişcării Arădene „Arad, dragostea mea!” debutează la sfârşitul lunii. Anunţul a fost făcut de Adela Cristea, iniţiatoarea proiectului ce a stârnit încă de la început interesul elevilor din şcolile arădene.
Cursul de formare se va derula la sediul Mişcării Arădene, începând de sâmbătă, 26 ianuarie, ora 10, în cadrul celei de-a patra ediţii a proiectului.
„Participanții la cursul de formator vor fi familiarizați atât cu conținutul programului cât și cu metodologia de lucru și instrumentele utilizate. La finalul cursului se vor face și scurte simulări cu cei prezenți, pentru a se asigura o înțelegere comună asupra tematicii și metodologiei de lucru. În urma acestui curs, voluntarii înscriși vor fi certificați ca formatori în cadrul proiectului, respectiv vor putea derula mai departe acest proiect în școlile arădene”, a anunţat Adela Cristea.
Arădenii care intenţionează să devină formatori în cadrul proiectului pot să completeze formularul de contact de pe site-ul www.miscarea-aradeana.ro, să trimită un e-mail la adresa anca.vesa@miscarea-aradeana.ro sau să sune la numărul de telefon 0766-339017.

Recomandările redacției