Concursul de frumuseţe Miss Sân­tana revine anul acesta în lista concursurilor de frumuseţe organizate în judeţul Arad după cum ne-au precizat reprezentanți ai administrație orașului.
Concursul are are ca scop declarat „îmbinarea unui eveniment-spectacol cu realizarea unei rampe de lansare a adolescentelor care îşi doresc o carieră în modeling“.
Concursul se înscrie în lista proiectelor Asociaţiei Angels Organization care vizează găsirea şi promovarea celor mai frumoase fete din judeţul nostru. Prin urmare, manifestarea este organizată de Primăria Oraşului Sântana în colaborare cu Asociaţia Angels Organization şi va avea loc în cadrul tradiționalei sărbători „Zilelor Oraşului Sântana“ ce se va derula în ziua de sâmbătă, 6 iulie 2013, la Terenul de Sport al Școlii Gimnaziale „Sfânta Ana”.
Înscrierile pentru concurs se realizează prin trimiterea unui mail de intenţie la adresa misssantana2013@ yahoo.com, care trebuie să conţină mi­nim 3 fotografii şi datele personale (nume, prenume, data naşterii, număr de telefon) până la data de 24.06.2013.
În cadrul concursului poate să participe orice persoană de sex feminin din Sântana, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani şi înălţimea minimă de 1,65 m. Regulamentul de participare a fost pus la dispoziţie, pe site-ul www.primariasantana.ro.
După cum ne preciza Oana Nicora, consilier al primarului orașului, concursul are o miză serioasă. „Câştigătoarea concursului Miss Sântana va intra direct în finala evenimentului Miss Arad 2013, care va avea loc la finalul acestei veri“ sublinia consiliera.

Recomandările redacției