popapincChiar dacă la prima vedere „șoimii” pâncotani au fost avantajați de „centralul” Haidiner, care l-a eli­minat după o jumătate de oră a confruntării cu Mioveniul pe brazilianul Ayza în urma a două episoade controversate, simulare și injurii la adresa arbitrului devean, a existat și o fază la care gazdele au fost grav „taxate”.
La rece, la două zile de la disputa cu fosta sa formație, Ionuț Popa a făcut o recapitulare a celor întâmplate de când a preluat teamul din Podgorie. „Am pierdut trei jocuri și din cauza arbitrilor. Cu Mioveniul a fost henţ în careu și penalty pentru noi, a recunoscut şi jucătorul lor. La Timişoara a fost offside la golul lui Cânu, iar la Caransebeş am pierdut în urma a două faze fixe dictate eronat. Asta e o problemă, dar trebuie să ne redresăm în play-out. Dacă s-ar juca cinstit ne-am putea salva, dar părerea mea e că nu se va juca aşa, vor apărea surprize plăcute pentru unii şi neplăcute pentru alţii”, afirmă antrenorul „alb-negrilor”.
Continuându-și raționamentul, „Mister” a adăugat: „Eu bănuiam că Bihorul bate sau face minim egal sâmbătă. Caransebeşul e ca şi salvată, iar Vâlcea va juca doar cu juniorii de acum. Pentru a ne salva avem nevoie de 13-14 puncte, pentru că lucrurile merg într-un anumit sens. Nu avem voie să facem prea mulți paşi greşiţi”.
Popa a participat, ieri, la o ședință în trei cu președintele Pavel Piroș și primarul Pâncotei, Iosif Retter, având ca subiect restanțele salariale ale fotbaliștilor.

Recomandările redacției