După încă o partidă, cea de la Târgu Jiu, în care echipa sa a fost dezavantajată de arbitri, Ionuț Popa a făcut calculele. Dennis Haidiner a fost doar ultimul „central” care a „ciupit-o” pe UTA în prima parte a acestui sezon, dar – parcă – a făcut-o ca nimeni altul. Hunedoreanul a dat penalty la faultul în atac asupra lui El Hasni, fundașul „roș-albilor” ieșind grav accidentat de pe teren. „La Târgu Jiu am fost făcuți praf. Când l-am întrebat pe Haidiner la pauză despre penalty, l-a văzut pe Codru în spatele meu și mi-a spus că el cu dânsul nu vorbește. I-am spus să vorbeacă cu mine. Haidiner a fost foarte arogant, iar tușierul nu știu de pe ce planetă a venit. Inițial a spus fault în atac, dar când a venit «centralul» la el, s-a răzgândit instant. Păi El Hasni e nevinovat și stă poate cinci sau șase luni pe tușă. I-am mai dat și cartonaș galben. Am încercat să intru la Digi Sport aseară, la emisiunea lui Radu Naum, am și fost sunat la un moment dat, dar când am sunat înapoi nu a mai răspuns nimeni. Ar fi fost bine să comentăm acea fază la un post național, să vadă toată lumea cum e tratată UTA”, a menționat tehnicianul „Bătrânei Doamne”.
Popa merge mai departe și crede că episodul de la Târgu Jiu nu e izolat. „Consider aceste arbitraje o conjurație împotriva UTA-ei. În afară de meciurile cu ACS Poli, Luceafărul și Balotești, am fost jefuiți. Domnii de la comisii îi suspendă vreo două-trei jocuri pe acești arbitri, dar mai apoi revin și se întâmplă tot felul de lucruri. Singurul fel în care îți poți face dreptate e să îi bați, cum a făcut Bihorul acum câțiva ani, după care le-au suspendat terenul șase luni. Bineînțeles, că nu trebuie făcut asta, nu încurajez așa ceva, dar la un moment dat jucătorii își vor pierde răbdarea și controlul, pentru că le este luat rodul muncii lor”, a adăugat „Mister”.
Popa a făcut și un inventar al greșelilor de arbitraj. „La Daco-Getica ne-a fost anulat un gol valabil, la Brăila am avut două penalty-uri clare neacordate, penalty gratuit pentru adversari cu Ripensia, fault în atac înainte de golul Clinceniului, iar la Snagov dacă juca Steaua, CFR sau Dinamo nu cred că se acorda penalty în minutul 94, când jucătorul faultat a fost Hlistei, unul care simulează de multe ori. Nu sunt două-trei erori, ci vreo șapte și la toate avem dovezi clare”, a contabilizat antrenorul Campioanei Provinciei.
Prezent la conferința de presă premergătoarea partidei cu Metaloglobus, Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne” a precizat că drumul echipei arădene nu se va mai intersecta cu cel al lui Dennis Haidiner în acest sezon al ligii secunde la fotbal.

Recomandările redacției