mititiExperimentatul fotbalist al Victoriei a preluat banca tehnică de la Gigi Cameniță și de joi își intră concret în rol. Dănuț Mițiți se arată pozitiv înaintea debutului său ca antrenor principal, el aflându-se la prima experiență de acest gen. Cel care a animat atacurile echipelor Lipova, Pîncota, Ineu, Sînnicolau Mare, Lupeni, UTA și ACU va conduce una din cele mai tinere garnituri de pe prima scenă județeană, dar se declară încrezător și crede că poate transforma tinerețea într-un atu.
„Pe toată perioada de pauză am ţinut legătura cu băieţii. Ne-am sfătuit şi îi încurajez permanent pentru că sunt convins că randamentul individual poate să fie mult mai mare, iar tinereţea este un factor important în progresul şi afirmarea lor sportivă. De aceea, eu cred în ei şi spun că vom face treabă bună în acest retur de campionat”, a declarat Dănuţ Miţiţi pentru site-ul oficial al Victoriei Zăbrani.
Cum Mițiți și ceilalți doi jucători cu experiență din lot (Adrian Moț și Florin Mâț) nu au drept de joc tot returul, conducerea clubului caută soluții pentru remedierea situației. Despre posibilii jucători rutinați pasibili de un transfer la Zăbrani încă nu s-a afirmat nimic concret.

Recomandările redacției