motFlorin Moț a caracterizat drept „liniștită deplin” iarna care trece peste echipa sa și a anunțat că pentru retur și-a propus să se bazeze pe și mai mulți jucători semlecani.
„Banii sunt la zi, suntem susținuți în continuare de doamna primar Letiția Stoian, dar și de câțiva oameni cu dragoste pentru fotbal. Ne bazăm exclusiv pe semlecani, vreau să promovez în acest retur tineretul, acesta e obiectivul. Și dacă ar fi să pierdem toate meciurile tot nu am putea retrograda, însă avem de câștigat pe cealaltă parte”, a spus cel care a apărat porțile echipelor Astra Arad, Vladimirescu, Telecom sau Victoria Nădlac.
Veteranul Marius Zîză (ex-Motorul Arad, Nădlac, Semlac) a fost reactivat, iar alături de Moț și Volocaru formează partea experimentată a echipei din comuna în care a crescut Helmut Duckadam. A revenit și portarul Attila Rașca, ultima dată la Speranța Turnu, iar lista despărțirilor îi cuprinde pe Mailat, Cohan, Vasilca sau Vlădău.
Semlecana a disputat un prim-amical cu vecinii de la Unirea Şeitin, pe care l-au câștigat cu 5-3 (goluri Peii 2, Ruszti 2, Gyebnar). Urmează participarea la zona Memorialului „Nicolae Ardelean”, dar și alte câteva amicale, apoi „să înceapă campionatul!”, a decretat Moț.

Recomandările redacției