morariuEchipa lui Dan Stupar și Ionuț Popa a dat lovitura la Cugir și a recuperat terenul pierdut în lupta pentru promovare. Sebișenii sunt din nou în fruntea clasamentului, iar jocul și mai ales siguranța din defensivă le dă speranțe pentru viitor.
Unul dintre jucătorii care au dus greul în linia de fund în ultimele runde, inclusiv la Cugir, este Ovidiu Morariu. Puternicul fotbalist a fost de fiecare dată integralist, iar vineri recunoaște că a evoluat cu o ambiție în plus. „Fiind din vecini, de la Sebeș Alba, mi-am dorit enorm un rezultat pozitiv la Cugir. Sigur, miza adevărată au fost punctele, însă admit că am simțit puțin altfel acest duel. Și, eu zic că, excepție făcând primele 20-25 de minute, când am fost puțin timorați, am fost clar echipa mai bună și am meritat victoria”, consideră tânărul fundaș, care consideră meciul de vineri mai greu decât cel din toamnă: „Pretențiile au crescut la Cugir după ce s-au întărit cu câțiva jucători importanți, în timp ce noi eram cam tot aceiași. Dar Chindriș și Dodo Digbeu au completat perfect grupul unit și valoros format încă de anul trecut”.
Morariu a fost în centrul evenimentelor calde din finalul disputei, de la vestiare, când a fost la un pas de încăierare cu președintele gazdelor. „Mare lucru nu s-a întâmplat. Domnul Ciprian Pahone m-a înjurat, eu i-am răspuns cu aceeași monedă. Probabil, dânsul a crezut că toți jucătorii lasă capul plecat în fața sa, dar vremurile acelea au apus. Au fost ceva tensiuni, eram și eu nervos, dar nu s-au depășit anumite limite”, povestește jucătorul „alb-albaștrilor”.
După plecarea lui Mihai Petcuț și intrarea în pâine a tandemului Dan Stupar – Ionuț Popa, Sebișul și-a revenit miraculos. „Este clar că noul antrenor a venit cu un plus, dar nu sunt eu în măsură să spun care este acela. Am crescut de la meci la meci, ne-am recâștigat moralul și încrederea în noi, iar acum sperăm să nu mai pierdem până la final. Chiar dacă am mai avut și rezultate slabe, provocate mai ales de problemele cu accidentările și suspendările, Sebișul a fost și rămâne principal favorită la promovare”, a concluzionat căpitanul Naționalului.

Recomandările redacției