moraruÎn faţa unui adversar lovit de ghinion, dar şi vizibil aflat la un nivel inferior, componentele Univ Goldiş ICIM nu-şi putea propune decât atingerea parametrilor impuşi de antrenori în ultima confruntare europeană, cu DSK Praga, ce a pecetluit calificarea la turneul final.
Prestația fetelor l-a făcut pe antrenorul principal Dan Moraru să se arate satisfăcut la sfârșitul jocului.
„M-a mulţumit seriozitatea de care au dat dovadă fetele. E greu de convins pe oricine să fie serios în condiţiile în care adversarul nu se ridică la nivelul tău. Aşa trebuie să gândească orice jucător profesionist. Asta pentru că în România, uneori profesionalismul se manifestă doar în pretenţii. Acum nu a fost cazul. Fetele şi-au făcut treaba. Îmi doresc ca până la finalul sezonului lucrurile să se desfăşoare la fel. Mă interesează să jucăm serios şi să dăm tot ce putem. Iar dacă pierdem înseamnă că adversarul a fost pur şi simplu mai bun. Dar noi să fim fim mulţumiţi de tot ceea ce am făcut”, a punctat Dan Moraru.
Pentru gruparea pe care Moraru o pregătește împreună cu Cristina Ciocan urmează o perioadă de foc, vin cinci jocuri dintre care trei au un grad ridicat de dificultate.
Astăzi, de la ora 16,30, în Polivalentă Univ Goldiş ICIM înfruntă Nova Vita Tg. Mureş. După o săptămână, arădencele se deplasează la Alba Iulia. Apoi vine meci la Târgovişte şi, în fine, la Arad poposeşte CSM Satu Mare.

Recomandările redacției