Ce poate fi mai îmbucurător pentru un copil, în prag de sărbători, decât să îl întâlnească pe Moș Crăciun, nu doar să primească cadoul preferat? Ei bine, dacă cei mici și-l închipuie pe Moș Crăciun venind cu sania condusă de reni, de-adevăratelea, acesta a venit la Arad cu avionul. Aeronava a aterizat vineri, în jurul orei 11.30, pe Aeroportul Arad.
Moș Crăciun a fost întâmpinat cu mare entuziasm de cei mici, care l-au însoțit din prima clipă și au dorit să își facă poze cu el. Copilașii au fost surprinși de spectaculoasa apariție a moșului.
În aerogară, atmosfera era una de sărbătoare, scaunul pentru Moș Crăciun fiind așezat lângă un brad frumos împodobit. Aici, după o sesiune comună de poze, cei mici au fost chemați pe rând pentru a-și primi darul. Sfioși sau mai îndrăzneți, cu toții au pregătit câte o poezie, ori un cântecel pentru moș.
„De surpriză au avut parte copiii angajaților Aeroportului Internațional Arad și ai entităților care lucrează aici și anume, Poliția de Frontieră, Poliția Transport Aerian, Serviciul Român de Informații. Cei mici au fost cuminți astfel că, Moș Crăciun a venit la Aeroport, special pentru ei. Și nu doar cei mici au fost cu­minți anul acesta, ci și angajații Aeroportului Arad. Le doresc arădenilor sărbători minunate, prosperitate și satisfacții!“, a spus Ovidiu Moșneag, directorul general al Aeroportului Internațional Arad.

Recomandările redacției