Copiii din centrele de plasament ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad nu l-au așteptat pe Moș Nicolae doar cu ghetuțe și papucei curățați. Ci, și-au arătat creativitatea făcând unele podoabe de sărbători și împodobind împreună bradul de Crăciun.

Pentru că sunt tare cuminți, copiii de la Centrul de Recuperare pentru Copii Lipova l-au primit pe Moș Nicolae cu desene și obiecte decorative realizate manual, chiar de ei. Atmosferă de început de sărbători a fost și la Centrul de Plasament Zădăreni. „E atâta loc pentru bucurie în sufletele copiilor noștri, iar noi de fiecare dată suntem mulțumiți când reușim împreună cu oameni de bine să aducem zâmbete pe chipurile lor“, susțin reprezentanți ai DGASPC Arad.

Și copiii de la Centrul de Plasament Oituz au fost harnici și au împodobit bradul de Crăciun, iar apoi l-au așteptat cuminți pe Moș Nicolae, primul vestitor al sărbătorilor de iarnă. Cu toții au învățat ce înseamnă să îți petreci sărbătorile împreună, chiar dacă nu în propria familie. Reprezentanții DGASPC au făcut eforturi pentru a le aduce bucurie. Copiii au primit și donații, din partea unor arădeni mărinimoși.

 

Recomandările redacției