barbat_singur_sala_fitnessDacă eşti una dintre femeile care sunt pregătite să se aşeze la casele lor şi să îşi întemeieze o familie, probabil că ai întâlnit deja o mulţime de bărbaţi, unii pregătiţi alţii nu, unii potriviţi pentru tine , alţii nu.
Cei care îţi îndeplinesc condiâţiile, dar pare să le lipsească dedicaţia necesară une căsnicii sunt cei care te îngrijorează. Sigur, sunt unii dintre ei care pur şi simplu nu vor să se căsătorească cu tine dar, probabil majoritatea lor pur şi simplu nu sunt pregătiţi pentru a face acest pas sau nu îşi doresc sub nicio formă acest lucru. Iar vârsta nu contează deloc în alegerea lor.

Bărbaţii de 40 de ani pot părea la fel de îndărătnici în ceea ce priveşte căsătoria la fel ca şi bărbaţii de 20 de ani. Pe de altă parte, sunt destui bărbaţi care se însoară imediat ce au terminat facultatea. Ce se întâmplă însă cu cei care aleg celibatul? De ce aleg să rămână singuri?

Sigur, sunt mulţi cei care vor spune că nu au întâlnit încă acea femeie specială care să îi convingă, dar marea majoritate vor admite sub presiune că în trecutul lor a existat măcar o femeie care să îndeplinească acele condiţii. Prin urmare, rămâne întrebarea de mai sus: de ce ar alege să rămână singuri? Iată în cele ce urmează câteva motive:

Libertatea

Sunt multe beneficii pe care casnicia le aduce în viaţa unui om. Libertatea însă nu este una dintre ele. Atunci când eşti singur, faci ce vrei şi când vrei, mergi unde vrei şi cu cine vrei, fără nicio restricţie. Eşti propriul stăpân al vieţii tale şi nu răspunzi în faţa nimănui pentru acţiunile tale. Căsnicia pe de altă parte, schimbă lucrurile fundamental. Şi sunt unii bărbaţi care pur şi simplu nu vor să renunţe la această libertate.

Entuziasmul

A fi singur ca şi bărbat este ca şi cum ai ieşi în patrula în fiecare zi într-o zonă de razboi fără să ştii la ce să te aştepţi la următorul pas. Cine ştie ce femeie va întâlni, unde îşi va petrece noaptea, weekendul, concediul? Fiecare bar sau club devine o locaţie posibilă în care se poate întâmpla ceva entuziasmant, plăcut. Şi dacă nu iese nimic azi? Nicio problemă, e şi mâine o zi.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției