divort_cupluMulte femei rămân în relaţii şi căsnicii nefericite din diferite motive, însă niciuna dintre ele nu se pune pe ea pe primul loc. Ori se tem să o ia de la început, ori speră că soţul se va schimba şi într-o bună zi vor fi fericite, ori pur şi simplu rabdă ca cei mici să nu crească în familii destrămate. La ce trebuie să te gândeşti atunci când nu ţi-e bine în relaţia ta?

Meriţi mai mult

Acesta ar trebui să fie printre primele lucruri care îţi vin în minte atunci când îţi dai seama că nu-ţi aduci aminte când a fost ultima oară când te-ai simţit fericită alături de iubitul sau soţul tău. Cu toţii merităm măcar un pic de fericire în vieţile noastre, nu uita acest lucru!

Copiii tăi merită mai mult

Cum spuneam şi mai sus, unul dintre motivele pentru care femeile aleg să rămână în căsnicii este de dragul copiilor. Totuşi, dacă stai să te gândeşti mai bine, un copil simte atunci când ceva nu merge bine în relaţia părinţilor săi, în special dacă în familie există adesea discuţii şi certuri. Nici ei nu merită să stea într-o familie nefericită când ai putea să le oferi mai mult de atât.

Sursa:  Unica.ro 

Recomandările redacției