gabriela_cristea_marcel_toaderGabriela Cristea şi Marcel Toader au pornit pe drumuri separate şi e posibil chiar să divorţeze. Faptul că n-au putut face copii este una dintre problemele care i-a adus în acest impas. Dar şi firea zburdalnică a lui Marcel a contribuit, sunt de părere prietenii fostului rugbist.

„Marcel Toader e un fost rugbist de mare succes pe plan internaţional. A avut mereu priză la femei”, a povestit un amic de-al soţului Gabrielei Cristea.

„După ce-a făcut preinfarctul anul trecut a devenit foarte prudent şi responsabil, în ceea ce priveşte sănătatea. A renunţat la alte vicii, dar nu şi la femei”, ne-a povestit aceeaşi sursă.

„Gabriela a trecut peste multe dintre aventurile lui şi poate ar fi trecut şi în continuare. Cred că a mai fost un motiv la mijloc, pentru care se gândesc la divorţ”.

Gabriela Cristea şi Marcel Toader s-au căsătorit civil la Paris, în decembrie 2008. Anul acesta ar fi trebuit să facă şi cununia religioasă. Fosta vedetă tv spune că lipsa copilului a dus, totuşi, la separare.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției