monica_gabor_pink_poe_qui_wangsuDupă ce presa americană a descoperit adevăratul nume al lui Mr. Pink, iubitul chinez al Monicăi Gabor, prieten bun cu Lindsay Lohan, căreia i-a împrumutat avionul pentru a ajunge la proces, s-a vehiculat că acesta are o avere de 2,7 miliarde de dolari.

Un milionar american susţine, însă, că Poe Qui Ying Wangsu, adevăratul nume al lui Mr. Pink, nu este atât de bogat precum îi place să se creadă. Mai mult, iubitul Monicăi Gabor ar fi însurat şi ar avea doi copii cu soţia sa din China, el având binişor peste 40 de ani.

„Aşa-zisul miliardar stă cu chirie în Century City, în Los Angeles! Poate o mai avea şi alt domiciliu, dar nu figurează nicăieri ca proprietar. Ştiţi ce înseamnă să fii miliardar? Nu există unul care să nu lase urme, pe care să nu-l poţi găsi cu uşurinţă pe internet, să vezi tot istoricul lui. Iar în America, niciun miliardar nu închiriază avioane, are propriul avion, plus alte proprietăţi. În SUA, oricine îşi poate cumpăra casă, chiar dacă nu este cetăţean american. Chinezul are bani, nu zic că nu, dar nu miliarde de dolari, cum s-a vehiculat”, a dezvăluit un milionar american, care n-a vrut să-i fie făcut public numele.

Cel care susţine că îl cunoaşte pe Mr. Pink mai spune: „Ştiu sigur că are familie în China. Este tatăl a doi copii”, dar şi „chiria lui Moni îl costă pe chinez cam 14.000 de dolari pe lună, întrucât stă într-un bloc nou din Century City, L.A”.

 

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției