FBL-FRA-LIGUE1-AJACCIO-MUTUClasându-se peste linia de retro­gradare, Ajaccio și-a îndeplinit obiectivul în Franța. Adrian Mutu a avut prestații destul de bune în contul grupării corsicane, pentru care, conform președintelui Orsoni, va evolua încă cel puțin un sezon. Din această săptămână, însă, „Briliantul” se află în vacanță, iar de marți a revenit în țară. A fost așteptat la aeroportul din Cluj de prietenul și partenerul său, Adrian Marțian, cei doi plecând apoi la Oradea. Acolo, au avut niște treburi la firma Biodiesel pe care o dețin împreună, dar atacantul naționalei și-a făcut timp pentru a vorbi și cu niște reprezentanți ai presei de pe Crișul Repede.
În cursul serii de marți, Marțian și Mutu ar fi trebuit să ajungă la Arad, unde vor creiona strategia pentru sezonul următor la echipa fanion a Aradului.
„Normal că va avea și Adi un punct de vedere despre ceea ce ar trebui să se întâmple la UTA. El este prietenul și partenerul meu de afaceri și, după cum am mai spus, dorește să facem treabă bună la Arad”, ne-a mărturisit Adrian Marțian.
Practic, se poate spune că Mutu este co-finanțator la UTA, el recunoscând pu­blic că este direct interesat de viitorul grupării din Calea Aurel Vlaicu. Cel mai popular fotbalist al momentului chiar le-a oferit o primă de joc elevilor lui Falub după succesul cu ASC Poli din etapa inaugurală a returului. Probabil, joi seara, la Oradea, Adi Mutu va asista din tribună și la ultima confruntare stagională a „alb-roșiilor”.

Recomandările redacției