Cu toate că numai ce a trecut Sfântul Nicolae, oamenii se gândesc deja la noaptea dintre ani. Ca orice orășean ce se respectă, Revelionul, sau cel puțin acele minute între ani, se petrec în fața Primăriei, pentru a putea viziona spectacolul de artificii, mai ales de când astfel de explozivi au fost interziși pe piața publică.
Astfel, și anul acesta, trecerea în noul an va fi marcată, conform tradiţiei, cu un concert şi un impresionant show de artificii.
Spectacolul din Piaţa Revoluţiei va începe la ora 22.00, pe 31 decembrie 2018. Pe scenă vor urca trupa Fantazia şi Kamelia, artista care a devenit cunoscută în urma colaborării cu Puya.
Invitați speciali ai Revelionului 2019 de la Arad sunt Goombay Dance Band, o trupă de origine germană care a luat naştere în 1979. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul a cunoscut succesul la începutul anilor ‘80 cu hituri precum „Sun of Jamaica”, „Seven Tears” și „Aloha-Oe, Until We Meet Again”.
După aceste recitaluri, arădenii vor putea viziona show-ul de artificii, pentru ca intrarea în noul an să fie făcută cum trebuie.

Recomandările redacției