nagy turceniEpuizantă, la fel ca întâlnirile de la Rovinari ori Filiași, deplasarea UTA-ei de la Turceni a avut final fericit. Trupa arădeană a avut luci­ditate și a tratat cu maturitate golul gazdelor, revenind și întorcând scorul pentru una din cele mai prețioase victorii ale sezonului. Cea care îi poate desprinde decisiv pe roș-albi.
„E victoria care poate fi cheia acestui campionat”, a remarcat antrenorul Roland Nagy.
Episod revăzut, cu eurogol încasat, și cu adversarii făcând, poate, meciul vieții. „Acum nu am primit gol din primul șut pe poartă, ci din al doilea. În rest, dominăm, avem ocazii și situații clare. La pauză am transmis echipei să creadă că orice se poate întâmpla, iată că a venit și momentul să întoarcem scorul de la 0-1. Băieții au arătat caracter, toată echipa are caracter, cu siguranță. Îi felicit pe jucători”, a subliniat fost mijlocaș.
„Adversarii noștri își dau viața până la epuizare, cu atât mai frumoasă e această victorie, sper cât mai rapid să tranșăm această promovare. Echipa din Turceni a fost în topul primelor trei din retur, nu e întâmplare rezistența ei, are fotbaliști consacrați, ca Bălașa sau Fotescu. Rămâne o victorie mare, muncită, în care băieții au crezut. Toată echipa crește, spiritul crește, dedicăm victoria suporterilor noștri  adevărați! Știm că sunt mulți care abia așteaptă să greșim și își arată colții împotriva acestei echipe nou-promovate care, cu răbdare, a ajuns pe  locul unu”, e mesajul categoric al antrenorului arădean.

Recomandările redacției