DSC_0781Echipa de pe malul Crișului Alb a mai adăugat trei puncte în clasament după o prestație convingătoare cu codașa din Sighetu Marmației. Pe un teren greu, sebișenii s-au jucat cu ocaziile, dar au și marcat de trei ori în poarta lui Mocian, care – chiar și așa – a fost omul meciului.
„În mod normal, scorul ar fi trebuitsă fie 13-3”, a sintetizat Mihai Petcuț desfășurarea partidei. După ce Jude, Ceaca și Coțan s-au jucat cu ocaziile în primele minute, a fost nevoie de intervenția stângace a lui Alex Novoselenski după o acțiunea a lui Rodriguez. Ratările gazdelor au continuat, dar și maramureșenii au trimis o dată balonul în bară. Scorul a luat proporții de abia după pauză după un șut de la 20 de metri a lui Bozian și un lat al lui Ivancea după o pasă inspirată a aceluiași Bozian. Scor final: 3-0.
Sebiș: Șoltesz – Cl. Feieș, Buta, Albert, Jude – Rodriguez, Avădanei – Bozian, Coțan, Suslak – Ceaca. Au mai jucat: Mohamed, Ivancea, Budur, Vecaș.
Plimob: Mocian – Pop, Bogdan, A. Novoselenski, Bedea, David, Laviș, R. Novoselenski, Gheorghei, Branzanic, Ghindă. Au mai jucat: Chiș și Dolca.

Recomandările redacției