neaguutaPrecum în vara anului trecut, când echipa nu avea încă antrenor, George Neagu și-a asumat din nou rolul tehnicianului în Calea Aurel Vlaicu. De data aceasta, fundașul de bandă stângă a fost ajutat de un alt utist experimentat, Bogdan Apostu, iar ambii au făcut treabă bună din moment ce „alb-roșii” au câștigat la scor de neprezentare confruntarea cu Minerul Motru.
La finalul confruntării, Neagu a „demascat” și tactica adoptată pentru vizita gorjenilor. „Știam că nu stăm prea bine din punct de vedere fizic, așa că ne-am propus să intrăm cu fotbaliști experimentați în defensivă, să stăm cât mai bine în teren și să ne surprindem adversarul pe contraatac. Mai știam și că Minerul nu e o echipă de construcție, am mai cedat delibarat posesia, iar mingile lor lungi nu ne-au pus mari probleme. Totodată, bănu­iam că dacă vom marca repede, jucătorii celor de la Motru vor cădea psihic și tocmai asta s-a întâmplat. Cred că am interpretat bine meciul creând și o densitate la mijlocul terenului, însă toate astea s-au suprapus cu dorința noastră de a demonstra ce putem. Și, până la urmă, a fost o diferență evidentă de experiență și valoare între noi și Motru”, consideră antrenorul-jucător al arădenilor.
Neagu a fost și el dezolat de atmosfera de înmormântare de pe arena „Francisc Neuman” la ora meciului cu oltenii, dar are o explicație. „La câte necunoscute  există la club, probabil arădenii  s-au gândit că vor evolua din nou juniorii și au preferat să meargă la un grătar sau altundeva în loc să vină la meci”, a spus „textilistul” referitor la audiența ce nu a depășit 150 de persoane.
În fine, George Neagu spune că el și colegii săi sunt dispuși să evolueze pe gratis până la finalul stagiunii, cu condiția ca cineva să le plătească cazarea, masa și baremurile de arbitraj. Mai mult, arădenii încă nu au renunțat la gândul de a se salva de la retrogradare. „Sunt sigur că Bihorul se va mai încurca. Cel puțin la Satu Mare și Mioveni nu cred că va câștiga, vizita lor de la Arad s-ar putea juca care pe care. Chiar dacă există și varianta ca Federația să ne salveze de la re­trogradare prin decizia de pe 28 mai, noi am dori să ne îndeplinim obiectivul pe teren. Asta va conta și pentru viitorul nostru ca fotbaliști”, a adăugat sportivul.

Recomandările redacției