negruDupă atâtea despărţiri, Naţional Sebiş a reuşit şi o primă achiziţie importantă pentru retur. După ce s-au înţeles cu mij­locaşul Pâncotei, Florin Rus  şi juniorul Gurahonţului, Florea, şefii divizionarei a treia a bătut palma şi cu Florin Negru. Neplătit de luni bune la CS Vladimirescu, atacantul crescut de UTA a ales să se mute pe Crişul Alb, încercând să ocupe locul lăsat liber de tandemul Capătă – Ţîrlea.
La un moment dat, se părea că la Sebiş va ajunge şi Tiberiu Bier. Fundaşul arădean are destule partide la nivelul ligii secunde, iar acum pune umărul la promovarea certă a celor de la FC Hunedoara din seria a V-a a Ligii a III-a. „Bier a ales să rămână cel puţin până în vară la Corvinul, apoi sperăm că va alege să semneze cu noi. Deocamdată, am decis să-l promovăm pe nigerianul Kingsley de la echipa a doua. Îl va înlocui la propriu şi la figurat pe Situwe în centrul defensivei”, ne-a mărturisit Gheorghe Feieş, preşedintele de onoare al „alb-albaştrilor”.
Sebişenii insistă să se despartă şi de Budur, Necşulescu şi Cornea. Ultimul va susţine probe le Oşorhei, iar dacă va reuşi să le treacă cei de la Naţional îi voi da  dez­legarea. Ultimul „divorţ” la Naţional este şi cel al antrenorului secund, Lucian Ciba. „Am auzit că a decis să plece fiindcă ar avea ceva probleme personale ce l-ar ţine mai aproape de Arad, dar pe mine nu m-a informat personal şi nici nu ne-am întâlnit. Îi mulţumesc lui Ciba pentru ce a făcut pentru Sebiş, nu sunt supărat pe el”, a mai afirmat Feieş.

Recomandările redacției