mihai_costea_daniela_cruduDe dragul lui, a renunţat la cluburi, la prezentări de modă şi la emisiunea “Un show păcătos”. Acum, Daniela Crudu (24 de ani) e pregătită să meargă mai departe cu gesturile prin care să-i arate lui Mihai Costea (25 de ani) cât de mult îl iubeşte. Aşa că îi va face un copil.

Daniela Crudu li s-a confesat apropiaţilor că iubitul ei îşi doreşte foarte mult să intre în rândul tăticilor tineri de la Steaua. Cum dorinţa lui Nilă e lege pentru frumoasa brunetă, nu e exclus ca ea să o pună în aplicare.

Daniela vrea o fetiţă, iar Mihai, un băiat. Însă, până când va sosi barza, cei doi amorezi exersează rolurile de părinţi cu un câine din rasa Bichon. Şi dacă tot vor să devină o familie, cei doi şi-au propus să-şi ridice o vilă în Pipera, pentru ca moştenitorul lor să crească departe de agitaţia Capitalei. Cum Daniela a început să câştige tot mai bine, bugetul nu va fi o problemă pentru ei.

Asta pentru că Daniela a ajuns să aducă în casă destui bani din contractele pe care le are. Numai pentru emisiunea “Bingo Metropolis”, bruneta primeşte un onorariu de 2.000 de euro lunar. Şi cum peste vară va apărea şi în emisiunea estivală pe care o va prezenta Pepe, Cruduţa va mai adăuga în cont încă 3.000 de euro. Per total, 5.000 de euro. Iar iubitul ei, Mihai Costea, aduce acasă, lunar, 10.000 de euro.

Este dragoste cu năbădăi

Daniela Crudu şi Mihai Costea formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar relaţia lor a fost una trăită la intensitate maximă, cu urcuşuri şi coborâşuri.

Deşi nimeni nu le dădea vreo şansă şi în repetate rânduri şeful fotbalistului, Gigi Becali, le-a cerut să renunţe unul la altul, pentru a nu fi distrusă cariera lui Costea, iubirea a învins de fiecare dată.

Ba chiar tânărul stelist a fost lăudat pentru comportamentul impecabil de care a dat dovadă în ultima vreme, semn că este pe drumul cel bun. Dar şi ea a făcut sacrificii pentru fotbalist: a renunţat la viaţa de noapte, la prezentări de modă şi la emisiunea “Un show păcătos”, pe motiv că iubitului ei nu-i plăcea că apărea prea dezbrăcată.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției