După despărțirea de Calvin, Crișul Chișineu- Criș avea nevoie de un alt fundaș central cu experiență și a bătut palma cu Alexandru Nistor. Înțelegerea a fost posibilă după ce fotbalistul de 30 de ani și-a încheiat conturile pe cale amiabilă cu Gloria Lunca Teuz Cermei, grupare la care evoluează din vara anului 2014. „Au fost cinci sezoane și jumătate frumoase, pline de emoții și rezultate în general bune, între care și promovarea istorică în Liga a III-a. A fost o onoare să fiu pentru multă vreme și căpitanul echipei, le urez multă baftă foștilor colegi și antrenori și îi mulțumesc și conducerii clubului pentru tot. Mi-a fost simplu să aleg Crișul, căci aici mă reîntâlnesc cu mulți foști coechipieri, actuali prieteni, precum Pașcalău, Lung, Pavel sau Suslak, iar echipa e pregătită de un antrenor bun, preocupat”, spune fundașul arădean, care a mai evoluat în cariera sa la ACU (inclusiv în Liga
a II-a), Gloria, Mailat, Pîncota, Espelkamp (Liga
a VI-a germană).
Dar, la reunirea de pe 20 ianuarie, la comanda lui Adrian Abrudean va mai fi un fost fotbalist al celor de la ACU în ligile doi și trei. Este vorba despre mijlocașul de bandă bihorean, Istvan Balla, ajuns la 31 de ani, care ultima oară a evoluat în ligile inferioare din Austria. Totodată, „colonia” utistă de pe Crișul Alb se va mări cu un fotbalist născut în anul 2002 – Andrei Căciulă.
În cărți pentru o aventură la Crișul mai era și mijlocașul Cristi Poiană, care a ales – în cele din urmă – Filiașul după despărțirea de Reșița, dar și atacantul Cristi Cigan, care a rămas la Szeged.

Recomandările redacției