trotuare SelisteAdministraţia din Cărand consideră că, în ciuda crizei, se poate spune că anul 2012 s-a încheiat cu bine. Primarul Pavel Cialma ne spunea că în mare a realizat ce şi-a propus şi nu a reuşit performanţa de a nu avea datorii. Cât priveşte lucrările realizate, sunt câteva importante, însă lucrarea care i-a bucurat cel mai… direct pe localnici a fost cea legată de realizarea trotuarelor. Administrativ, comuna Cărand are două sate: Cărand – sat reşedinţă de comună şi satul Seliştea.
„S-au făcut circa 2.000 mp de trotuare – realizate cu pavele, atât în Cărand cât şi în Selişte. Pentru acest an avem trei obiective de atins şi vrem să continuăm ce am început în anul 2012, cu pavajele, acum lucrându-se în satul Selişte după care se va continua iar la Cărand. Se va moderniza peste un kilometru de drum, prin asfaltare, în Cărand şi Selişte. Tot în acest an vom moderniza drumurile agricole prin pietruire pe o lungime de 1,5 km în ambele sate“ ne spunea cu satisfacţie primarul din Cărand.
Şi pentru că infrastructura constituie un important prim-pas în atragerea de investitori în zonă, lucrările în acest domeniu vor fi pe ordinea de zi şi în acest an. Astfel, se va moderniza peste un kilometru de drum, prin asfaltare, în Cărand şi Selişte precum 1,5 km de drumuri agricole prin pietruire în ambele sate.

Recomandările redacției