Articol preluat integral de pe: https://www.facebook.com/search/top?q=ovidiu%20iulian%20palcu

de OVIDIU PALCU

Reclamele care îndeamnă practicarea jocurilor de noroc trebuie interzise în totalitate. Pariurile, cazinourile, păcănelele și toate celelalte jocuri care se bazează pe „noroc“ nu sunt altceva decât niște înșelătorii amăgitoare care distrug vieți și familii întregi.

Sunt un om bogat. Nu o spun pentru a mă lăuda, am încasat destulă ură pentru statutul meu social, o spun doar pentru că banii și averea se fac muncind. Sacrificii, muncă, risc, determinare și viziune. Doar când le ai pe toate astea, șansa îți surâde. Apar oportunitățile și multe alte orizonturi se deschid. Însă asta nu se poate pune pe seama norocului.

Banii nu se fac lovind din vârful degetelor niște butoane și nici pariind pe niște meciuri. Este cea mai sigură șansă de eșec, de sărăcie și de a te rata în viață.

Succesul nu ține de noroc. Odată ce ai ajuns sus, nimic nu îți garantează că și rămâi acolo. Succesul are și coborâșuri, sunt o grămadă de probleme cu care te confrunți, iar la multe dintre ele nu le găsești soluția. Și eșecurile au însă lecția lor, iar mersul înainte depinde de forța și puterea pe care ai dobândit-o asudând, nu bazându-te pe noroc.

Eu nu aș interzice doar reclamele, ci și panourile și afișele uriașe, Aradul e plin de ele, care îndeamnă la sărăcia norocului.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției