Șase tipuri de abonamente – o noutate absolută a teatrului arădean

Teatrul arădean vă oferă, pentru stagiunea 2014 – 2015 premiere atractive şi tentante, care nu vizează, însă, doar domeniul spectacolelor. În acest context, data de 14 septembrie va marca nu doar deschiderea Agenţiei de bilete a teatrului şi inaugurarea sistemului de achiziţionare online a biletelor, ci şi ziua din care spectatorii vor putea să îşi cumpere noile tipuri de abonamente. Pentru prima dată, Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad vine în întâmpinarea publicului cu o varietate de abonamente speciale, destinate mai multor categorii de spectatori, astfel încât, încă înainte de deschiderea stagiunii, doritorii să îşi poată procura tipul de abonament care li se potriveşte.

Din data de 14 septembrie, vă punem la dispoziţie nu mai puţin de şase tipuri de abonamente, cu preţuri cuprinse între 600 şi 40 de lei, ele putând fi achiziţionate de la Agenţia de bilete a teatrului.

Primul tip este Abonamentul MECENAT PLATINUM, el oferind accesul la absolut toate premierele teatrului şi la Gala Actorului Arădean, preţul său fiind de 600 de lei. Al doilea tip este FLEXIBIL GOLD, costă 200 de lei şi asigură posesorilor săi accesul la 5 premiere (la alegere) sau la 3 premiere şi 4 reprezentaţii ale stagiunii TeATRuACTIV. Cu doar 100 de lei poate fi achiziţionat abonamentul FLEXIBIL SILVER care este valabil la o premieră (la alegere) şi la 6 reprezentaţii din stagiune, iar cu 70 de lei cei interesaţi vor putea cumpăra abonamentul FLEXIBIL SENIOR ce este destinat adulţilor şi este valabil la 6 reprezentaţii din stagiune.

Următoarele două tipuri de abonamente sunt destinate unor categorii speciale ale spectatorilor noştri, cărora dorim să le oferim o accesibilitate mai mare la spectacolele arădene de teatru. Abonamentele poartă numele a doi actori care şi-au dedicat întreaga activitate scenei arădene, de-a lungul carierei lor fiind foarte apropiaţi de cei cărora le sunt destinate aceste abonamente. Astfel, abonamentul FLEXIBIL PEDAGOGI „EMILIA DIMA JURCĂ“ este gândit special pentru cadrele didactice din şcoli, colegii, universităţi şi este valabil la 10 reprezentaţii din stagiune, preţul unuia fiind de 50 de lei. Abonamentul FLEXIBIL „IULIAN COPACEA“ este destinat pensionarilor, elevilor şi studenţilor care, începând cu stagiunea TeATRuACTIV, vor putea viziona zece dintre spectacolele noastre, la preţul de numai 40 de lei.

Pregătim viitoarea stagiune şi ne dorim ca un număr cât mai mare de arădeni să se bucure de rezultatul muncii noastre. În acest context, cele şase tipuri de abonamente apar ca o necesitate firească, fiind o noutate absolută care va facilita accesul larg al publicului la producţiile noastre.

 

 

Prima premieră a noi stagiuni – cumpărarea online a biletelor la teatru

Plasată sub semnul TeATRuACTIV, stagiunea al cărui start îl vom da în 21 septembrie presupune o serie de noutăţi gândite special pentru creşterea accesibilităţii publicului la producţiile teatrale arădene. Prima noutate majoră pe care v-o prezentăm este posibilitatea de achiziţionare online a biletelor, prin intermediul sistemului integrat de ticketing disponibil pe www.biletmaster.ro, începând cu data de 14 septembrie. Cu ajutorul acestui sistem, cei interesaţi vor putea achiziţiona bilete rapid şi comod, din faţa propriului computer, la oricare dintre spectacolele Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad.

Concret, iată ce trebuie făcut pentru achiziţionarea unui bilet:

Accesaţi site-ul www.biletmaster.ro, secţiunea Teatru, selectaţi Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad şi alegeţi spectacolul dorit; va apărea o hartă interactivă a sălii pe care puteţi selecta locul sau locurile dorite, pe care le plasaţi apoi în coşul de cumpărături; vă înregistraţi iar apoi achitaţi online contravaloarea biletului cu ajutorul cardului dvs. bancar. După achitarea sumei, vi se va deschide pe ecran un fişier în format PDF, pe care îl imprimaţi pe hârtie, el repreyentând, de fapt, biletul cu care vă prezentaţi la intrarea la spectacol.

Sistemul integrat de cumpărare a biletelor online va fi disponibil începând cu data de 14 septembrie, dată de la care veţi putea obţine bilete electronice şi de la Agenţia de bilete a teatrului, întregul sistem fiind implementat de biletmaster.ro. Este important de menţionat şi faptul că la achiziţionarea tichetelor online nu se percepe niciun comision.

 

 

 

 

 

 

Recomandările redacției