sebisAtacantul Răduca a ieșit din calculele lui Petcuț după ce s-a accidentat la ultimul antrenament, iar senzațía de ultimă oră, Dodo Digbeu, a văzut meciul de la tribuna oficială, de lângă Ionuț Popa.
A trecut o primă jumătate de oră fără faze notabile pe arena din Sebiș, acolo unde s-au strâns cam 500 de spectatori. Alb-albaştrii au dorit să-și impună statutul de gazde şi lideri printr-o notă de dominare, dar bihorenii s-au descurcat bine în defensivă, încercând să producă pericol pe contraatac.
În minutul 24, Mînecan a reluat cu capul peste poartă o centrare a lui Coțan, apoi, în minutul 30, a ratat cea mai bună oportunitate a meciului: lovitură liberă perpendicular pe poartă, Morariu a șutat spre colțul din stânga de la 30 de metri, mingea a lovit bara și a revenit în teren.
Actul doi a avut aceleaşi repere, cu arădenii incapabili să găsească breşe, doar semiocaziile au mai spart monotonia. În minutul 50, Mînecan a centrat de pe dreapta, dar reluarea din prima a lui Beuran a fost dezamăgitoare.
Vizitatorii au fost periculoși în mi­nutul 77, la lovitura liberă executată puternic de Ember, șutul fostului jucător al Sebișului fiind deviat cu emoții de autogol în corner de Morariu.
În minutul 73, Bozian a prins un șut din alergare de la 20 de metri, boxat de portarul Oșorheiului. Din pă­cate pentru cei de pe malul Crișului Alb, restul minutelor n-au mai adus nimic, iar deznodământul a însemnat coborîrea din fotoliul de lider…
Sebiș: Soltesz – Mînecan, Mora­riu, Albert, Neacșu – Coțan, Chindriș (76 Higyed) – Blănaru, Dobricean, Beuran – Mîndrușcă (65 Bozian).
Oșorhei: Ghilea – Mate, Pintea, Pop, Hering, Magda, Ember, Moise (85 Mladonetsky), Popa (76 Chețan), Ban, Ardelean.
Arbitri: Cristian Codrea – Radu Despa, Vasile Tarba (toți Baia Mare). Observatori: Petre Mehedințu, Iulian Spătaru (ambii Timișoara).

Recomandările redacției