oferteŞomerii arădeni au mai multe po­sibilităţi de reorientare profesională, decât săptămânile trecute. Numărul ofertelor de angajare înregistrate la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Fo­r­ţei de Muncă este în creştere. Peste 300 de job-uri au fost anunţate ca fiind libere de angajatori, la agenţia de şomaj.
Şomerii din municipiu au la dispo­ziţie un număr de 307 locuri de mun­că vacante. Se caută într-un număr mare confecţioneri de cablaje, confec­ţioneri şi operatori pentru industria textilă şi muncitori necalificaţi. Alte oferte de angajare sunt pentru: lăcătuşi mecanici, manipulanţi mărfuri, şlefuitori de metale, strungari, sudori, vânzători, lucrători în bucătărie, bucătari şi ospătari. Pentru cei care au absolvit studii superioare sunt disponi- bile câteva posturi de inginer producţie, inspector resurse umane  şi teh­nician analist.
De asemenea, câteva oferte de serviciu sunt anunţate şi pentru Sebiş. Aici se caută personal pentru croitorie, muncitor necalificat, operator introducere date şi farmacist. Nu în ultimul rând, şi la Chişineu-Criş şi Lipova sunt anunţate câteva oferte de angajare.
Luna viitoare, arădenecele fără loc de muncă, ori cele interesate de reorientare profesională sunt aşteptate la Bursa Locurilor de Muncă, vineri, pe data de 8 martie. Evenimentul va avea loc în Piaţa Gării, la fosta Sală Bingo, cu începere de la ora 9.00.

Recomandările redacției