Directorul DAS Arad, Oana Pârvulescu, a anunțat astăzi trecerea la cele veșnice a Elenei Benko, angajată a instituției, care a pierdut lupta cu virusul care face victime în toată lumea. Din nefericire, Elena Benko, în vârstă de 60 de ani, a pierdut lupta cu boala Covid. Însă, trecerea sa în neființă este cu atât mai șocantă cu cât a dat semne de vindecare, a fost și considerată vindecată de către medici, dar organele interne i-au fost afectate în urma bolii, fapt care a dus la fulgerătoarea sa moarte.  

„Vestea pe care am primit-o în această dimineață ne-a întristat și ne este tare greu să o acceptăm, colega noastră Elena Benko s-a stins, lăsând în urmă durere si tristeţe. Cu greu ne găsim cuvintele în aceste momente în care știm că un om minunat, o colegă pe care te puteai baza intotdeauna nu mai este și nu va mai fi niciodată. Drum lin către stele dragă Elena!
Colectivul Direcției de Asistență Socială Arad este alături de familia îndoliată căreia îi transmite Sincere Condoleanțe!”, a scris Oana Pârvulescu pe pagina de Facebook a Direcției de Asistență Socială Arad. 

Recomandările redacției