Starul muzicii country Carrie Underwood, recompensată cu şapte premii Grammy, va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, într-o ceremonie care va avea loc pe 20 septembrie, potrivit Mediafax.

Producătorul muzical Simon Cowell – care a fost membru în juriul sezonului al patrulea al emisiunii „American Idol”, ce i-a adus celebritatea lui Carrie – şi starul muzicii country şi prietenul Brad Paisley vor participa la ceremonie.

La începutul lunii august, Carrie Underwood a anunţat că este însărcinată, dar nu a oferit detalii despre data naşterii. Acesta este al doilea copil pentru cântăreaţa în vârstă de 35 de ani şi soţul ei, jucătorul de hochei Mike Fisher, în vârstă de 38 de ani. Cei doi mai au un băieţel în vârstă de trei ani, Isaiah. Anunţul a fost făcut printr-o înregistrare video pe platforma de socializare online Instagram. Artista le-a spus fanilor săi şi că turneul de promovare a viitorului ei album, „Cry Pretty”, va fi organizat după luna mai a anului viitor, la opt luni de la lansarea materialului discografic.

Cântăreaţa, printre ale cărei hituri se numără „Dirty Laundry” şi „Remind Me”, a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial. De-a lungul carierei, Underwood a primit, printre altele, şapte premii Grammy, zece Billboard Music Awards, 14 Academy of Country Music Awards şi 12 American Music Awards. Totodată, a primit o nominalizare la premiile Globul de Aur în calitate de compozitor.

Recomandările redacției