O familie din Păuliș trece prin clipe grele și are mare nevoie de ajutor. O femeie în vârstă, străbunică și cea care își îngrijește cele trei strănepoate, dar și soțul țintuit la pat de câțiva ani, este acum răpusă de durere și are nevoie de sprijinul tuturor celor care își doresc să facă o faptă bună.

În weekend, mai exact în ziua de 14 decembrie, la doar câteva zile distanță de Craciun, o nenorocire i-a lovit familia. Sâmbătă dimineața, în jurul orei 10.30, pe drumul ce lega Timișoara de Radna a avut loc un accident ce urma să fie fatal pentru una dintre persoanele implicate. În mașină se aflau mai exact doi adulți și doi copii minori, o fetiță de 6 ani și alta de 9 ani. Două persoane din cele implicate, unul dintre adulți și unul din copii, au rămas încarcerate între fiarele autoturismului, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea lor din mașină. Celelalte două persoane au avut nevoie și ele de îngrijiri medicale, dar au fost puțin mai norocoase ca restul.

Bărbatul care a fost încarcerat a decedat după scoaterea lui dintre fiare, iar fetița prinsă în mașină se află acum în stare critică la un spital din Timișoara.

Femeia nu își poate permite atât spitalizarea, cât și îngrijirea soțului, dar și ceea ce vor avea fetițele nevoie după ce scapă din spital. Chiar de aceea, o femeie care cunoaște greutățile prin care trece această familie a reușit să spună o parte din povestea lor și să ceară ajutor celor care sunt dispuși.

Dragi păulișeni și nu numai, haideți să fim alături de străbunica Chirilă Silvia și strănepoatele acesteia care trec prin momente cumplite.

Multi știți povestea ei, are soțul paralizat de ani buni pe pat și are în grijă cele trei strănepoate Daniela, Maria și Teodora.

Din pacate Maria și Teodora au suferit un accident rutier si sunt internate la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu“ din Timișoara.

Teodora este în stare stabilă, dar Maria a fost operată la splină (și va mai urma o operație, tot la splină), rinichiul dizlocat și are fractură de bazin, fiind în stare destul de critică!

Toți cei care vor să doneze cât de puțin pentru aceste fetițe sunt rugați să sune la numărul de telefon al străbunicii: 0755134808 și pot merge personal la numărul 411, Păuliș.

Nu au cont bancar, cine vrea poate trimite prin mandat poștal dacă nu se poate deplasa la domiciliul străbunicii, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de Vesa Florina.

Mai departe, ca să reușească să strângă cât mai mulți bani pentru această familie, Florina a făcut mai multe cutii în care se vor strânge donații și în care vor putea fi puși banii. Ele se vor găsii peste tot prin Păuliș și la sfârșit, conținutul din acestea va ajunge la familia Chirilă. Cutiile pentru donații au fost amplasate încă de dimineață, 16 decembrie, la Primăria Păuliș, farmacie și magazinele din sat, cu poza fetițelor imprimată pe fiecare și cu accidentul care le-a schimbat viața.

Recomandările redacției