Neatenţia unui şofer a fost cauza unui accident rutier petrecut în municipiul Arad. Totul s-a întâmplat după ce şoferul unui autotractor a rămas în pană cu acesta şi a fost nevoit să tragă pe partea dreaptă pentru a-şi remedia defecţiunea. Un şofer care circula în spatele său, a intrat într-o depăşire, dar l-a acroşat cu partea din dreapta.
„În municipiul Arad a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, pe calea Radnei, Gligor J,  de 60 ani din Arad, s-a angajat în depăşirea unui autotractor care se afla oprit pe partea carosabilă, fiind semnalizat cu triunghi reflectorizant, dar din cauză că din sens opus circulau alte vehicule, a virat dreapta şi a intrat în coliziune cu colţul stânga spate al semiremorcii”, au precizat poliţiştii.
În urma impactului, o femeie care se afla pe bancheta din dreapta a autoturismului a fost accidentată şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. O ambulanţă a transportat-o la spital, dar medicii spun că a avut noroc şi că a suferit doar răni uşoare.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat de producerea accidentului rutier.

Recomandările redacției