prostituata okO aşa-zisă afacere pusă la punct între un bărbat şi o femeie a fost oprită de poliţiştii arădeni. În urma unei anchete ample, poliţiştii au reuşit să tragă la răspundere o tânără de 26 de ani care se ocupa cu prostituţia, dar şi un bărbat căruia aceasta îi oferea apoi toţi banii. Rezultatul e că acum sunt cerce­taţi pentru prostituţie şi proxenetism.
„Poliţiştii Secţiei  numărul 7 Po­liţie Rurală Lipova  au depistat şi probat activitatea infracţională a două persoane, suspectate de săvârşirea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism. Urmare a cerce­- tărilor efectuate, poliţiştii au  stabilit că, în perioada 2008 şi până în prezent, o tânără de 26 ani din Conop a practicat prostituția în parcările de pe DN7, venitul realizat de pe urma practicării prostituţiei, fiind utilizat de către un bărbat de 31 ani, din aceeaşi localitate”, a precizat subcomisar Camelia Tuduce, pur­tător de cuvânt al IPJ Arad.
Cei doi s-au ales cu dosare de cer­cetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, respectiv proxenetism.

Recomandările redacției