Update2: Astăzi, în centrul orașului, a avut loc o tentativă de sinucidere. Este vorba despre o femeie  care a încercat să își pună capăt zilelor, cu puțin înainte de ora 12.00, aruncându-se în râul Mureș, în zona Filarmonicii de Stat Arad. Arădeanca a fost salvată în ultima clipă, cu sprijinul polițiștilor locali aflați în patrulare pedestră în Parcul Eminescu, locul de derulare a Târgului de Iarnă.

Echipajele operative ale Poliției Municipiului, Serviciului Ordine Publică și Circulație din cadrul DGPL Arad și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad sosite, de urgență, la locul incidentului au reușit, în primă instanță, să salveze viața acesteia. Cu toate acestea, starea de sănătate a pacientei transportate între timp la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, rămâne critică.

Potrivit informațiilor furnizate de soțul acesteia, motivul care a stat la originea gestului extrem al arădencei care tocmai devenise mamă ar fi fost o cădere nervoasă cauzată de șocul post-natal. 

 

Update1: Femeia este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe.

Update: Femeia a fost scoasă din Mureș de către o patrulă de jandarmi ce se aflau în apropiere și au fost martori evenimentului. Aceasta a fost scoasă în stop cardio respirator, echipajul SMURD aflat la fața locului începând manevrele de resuscitare. Victima are aproximativ 31 de ani. 

Pompierii au fost chemați de urgență după ce o femeie s-ar fi aruncat în Mureș. Aceasta, din motive încă necunoscute a recurs la gestul extrem. Ea a mers vis-a-vis de Clubul Sportiv Voința Arad în juryul orei 11:45 și de acolo s-ar fi aruncat direct în apele Mureșului.

Revenim cu mai multe informații.  

 

Recomandările redacției