Update: „Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 12:05, o femeie de 37 ani, din Mocrea, a condus un autorurism pe D.J. 709, iar la ieșirea din localitatea Mâsca, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, răsturnându-se apoi în șanțul de pe partea dreaptă a drumului public”, au declarat reprezentanții IPJ Arad. 

Un accident rutier a avut loc undeva în jurul orei 12.00. Din primele informații, autoritățile au primit un apel telefonul  la ora 12. 11 prin care a fost anunțat accidentul rutier de pe DJ 709 între localitățile Galșa și Mâsca. Era vorba despre un autoturism implicat cu două victime. Una dintre victime era un minor, iar pompierii ajunși la fața locului au constat că este vorba despre o mamă de 36 de ani și copilul acesteia în vârstă de 14 ani. 

La fața locului s-au deplasat inițial două echipaje medicale și anume un SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.
Având in vedere faptul că una dintre victime era inconștientă a fost trimis și Elicopterul SMURD.

Din primele constatări reiese faptul că femeia ce se afla la volan a suferit un traumatism cranio cerebral acut închis cu pierderea stării de conștiență, fractură de umăr și fractură de membru inferior, fiind transportată la UPU cu elicopterul.

În cazul minorei însă, lucrurile nu au stat la fel de rău, aceasta suferind un traumatism cranio cerebral minor, ca urmare a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe cu Ambulanța SMURD.

Recomandările redacției