ambulantaGrav accident de circulaţie în jude­ţul Arad. O minoră de 15 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce maşina în care se afla s-a izbit cu putere de un cap de pod. Primele verificări la faţa locului indică faptul că şoferul nu avea permis şi urcase băut la volan.
„Pe DJ 682A, a avut loc un eveniment rutier soldat cu accidentarea gravă a unei tinere în vârstă de 15 ani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că, în timp ce a condus un autoturism Opel din direcţia Tisa Nouă spre Fântânele, C. Andrei de 20 ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a acestuia, fiind accidentată grav R. A. de 15 ani, pasageră în autoturism. Din verificările efectuate s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,46 m/g alcool pur în aerul expirat”, au precizat poliţiştii.
O ambulanţă a preluat pacienta pentru a o transporta la spital. Şi şoferul a ajuns la Unitatea de Primiri a Urgenţelor pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările dar dacă va fi găsit vinovat riscă să răspundă pentru vătămare corporală, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Recomandările redacției