Două tinere au fost umilite, în această dimineață, într-un tramvai care circula pe ruta Căpitan Ignat – Piața UTA. Fetele, dintre care una de 17 ani, au fost umilite chiar de către cei care sunt plătiți să mențină ordinea și normalitatea în tramvaie, adică de către controlori.

Abuzul și comportamentul controlorilor este unul de netolerat, având în vedere că tinerele nu purtau nicio vină pentru incompetența celor de la CTP, care se ocupă, sau ar trebui să se ocupe, de mentenanța aparatelor de bilete.

Bătaie de joc!

Am fost în tramvai, eu mi-am validat cardul iar sora mea nu a avut nici măcar de unde să își achiziționeze bilet. Aparatul din stație nu funcționa (după cum se poate observa și din filmare).

A venit control în tramvai și noi explicându-i că aparatul din stație nu mergea, el ne-a spus, în batjocură: «Nu are cum să meargă aparatul, că nu are picioare, ăla funcționează».

Când a oprit tramvaiul în următoarea stație, ne-au spus să coborâm, deși eu aveam abonament, pe care mi l-a și controlat și tot m-a pus să mă dau jos, ne-a spus minora de 17 ani.

Incidentul s-a petrecut la ora 10.28, pe linia 18, ruta Căpitan Ignat – Piața UTA, iar după cum se poate observa, atât din fotografia, cât și din video-ul puse la dispoziție de către cele două tinere, aparatul nici nu „mergea“, dar… nici nu funcționa.

În concluzie, nu cele două tinere trebuiau să fie coborâte cu forța din tramvai, ci tocmai controlorii.

Recomandările redacției