disparutaPoliţiştii arădeni au fost sesizaţi că, în data de 30 mai, a plecat de la domiciliu, din localitatea Semlac, Gabriela Covaci, în vârstă de 23 de ani. Tânăra are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 m, 45 kg., ochi căprui. La data dispariţiei, aceasta purta: pantofi sport de culoare albă, blugi de culoare albaştri, bluza de culoare mov, poşetă culoare gri.
„Persoanele care pot să ofere informaţii care să conducă la depistarea tinerei sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie”, a spus purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Un adolescent dispărut din Satu Mare, a fost depistat în Arad, de către poliţişti. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe Gheorghe Levente Mursa, de 17 ani, din Satu Mare. Adolescentul figura urmărit pentru dispariţie de la domiciliu, din data de 28 mai, şi a fost depistat, de către po­liţiştii arădeni, în municipiul Arad, după care a fost încredinţat familiei.
(C.G.)

Recomandările redacției