sebisRămași fără antrenor principal, sebișenii cântăresc bine numirea unui nou staff tehnic. Totodată, se iau în calcul și câteva achiziții și o întoarcere mai rapidă din vacanță și asta pentru că Federația tocmai a decis că vor mai exista doar patru serii de Liga a III-a și, deci, vor retrograda câte trei sau chiar patru formații din fiecare serie.
„Avem cinci variante de echipe tehnice, o să le analizăm bine și ne vom opri asupra uneia dintre ele. Probabil, noii antrenori vor veni cu o listă de posibile achiziții, o să vedem ce putem face în acest sens. Cred că ne vom și reuni ceva mai repede decât am stabilit inițial, după 1 februarie, cel târziu pe 11, 12… Nu ne e teamă că am putea retrograda, dar vrem să terminăm în prima parte a clasamentului, cel puțin pe locul pe care suntem acum (n.a. 7)”, a precizat Gheorghe Feieș, preşedintele de onoare al Naţionalului.
Conducerea formației de pe Crișul Alb a început să achite din restanțele financiare către jucători și să încheie socotelile cu fotbaliștii care nu au confirmat: Buștea, Țîrlea, Capătă și Berar. Mai există alți trei jucători, respectiv Necșulescu, Budur și Cornea, cărora li s-a spus să-și caute alte formații  până în vară. „Dacă nu găsesc nimic, vor rămâne la noi, dar, probabil, li se vor diminua salariile”, a mai spus Feieș.
Primarul Sebișului a mai dezvăluit și planurile în ceea privește lucrările la bazele sportive din oraș. „Continuăm investițiile la cele două terenuri destinate fotbalului. Ne ocupăm și de cel de la capătul localității, în drumul spre Moneasa, fiindcă avem cinci echipe ce trebuie să se pregătească constant. Sunt echipele de seniori Național I și Național II și trei grupe de copii și juniori. La Stadionul Central, urmează investiția în nocturnă. Chiar joi am vorbit cu antreprenorii, care ne-au garantat că stâlpii vor fi înălțați la 32 de metri de pământ, în maxim o lună de zile. Vom avea o instalație de nocturnă ca Steaua, Rapid, Poli și Craiova, rămâne s-o inaugurăm în acest an”, a promis Gheorghe Feieș.

Recomandările redacției