Ionuț Popa avertiza înainte de meciul de Cupă că prelungirile ar fi o mare problemă în vederea meciului de campionat, iar din păcate previziunile sale s-au adeverit. O echipă obosită a UTA-ei a făcut poate cel mai slab meci din acest sezon, iar CS Balotești, echipă care până sâptămâna trecută era lanterna roșie a Ligii a II-a, a plecat cu cele trei puncte de pe „Motorul”.

Ambele echipe au avut câteva ocazii într-o primă repriză în mare parte ștearsă, oaspeților fiindu-le refuzată o lovitură de la 11 metri. Orlic l-a doborât pe Stoica în careu, dar arbitra de centru Alina Peșu nu a acordat penalty. Încercările de la distanță ale lui Stahl și Manea au fost cele mai mari șanse ale UTA-ei din primul mitan, care s-a încheiat fără gol.

Ionuț Popa a făcut două schimbări la pauză, David Popa și Cubleșan înlocuindu-i pe Matei și Benga, senegalezul accidentat la Snagov nefiind refăcut 100% încă. Deschiderea de scor a venit cumva normal, oaspeții irosind mai multe ocazii enorme la începutul reprizei secunde. La cinci minute după ratarea mare a lui Vasile Mihai, care a tras mult peste poartă din 12 metri, singur cu Orlic, Gojnea a trimis în plasă o minge revenită din transversală.

V. Mihai s-a revanșat pentru ratarea enormă în minutul 61. Mijlocașul a tras perfect de la 27 de metri, în urma unei faze pornite de la o pasă greșită a lui El Hasni. UTA a evoluat cu trei atacanți de meserie pe teren în ultima jumătate de oră, după introducerea lui Pop în locul lui Stahl, accidentat din nou. În ciuda acestui fapt, „alb-roșii” nu au reușit nici măcar golul de onoare, cel mai aproape fiind la bara lui Ciprian Rus.

Scor final 0-2 și UTA pierde al treilea meci la rând pe teren propriu, în etapa viitoare arădenii deplasându-se la Târgu Jiu pentru meciul cu Pandurii. Partida va avea loc vineri, 5 octombrie, de la ora 16:00.

Formații oficiale:

UTA: Orlic – Manea, Benga (Cubleșan 46), El Hasni, Suslak – Enescu, Oprea – Costin, Matei (D. Popa 46), Stahl (Pop 59) – C. Rus.

Balotești: Fulga – C. Mihai, Flămânzeanu, Marciuc, N. Filip – V. Mihai (R. Mihai 87), M. Neagu, Predescu (Niculae 63), M. Ghiţă – Gojnea, Al. Stoica (Paraschiv 68).

Arbitri: Alina Peșu (Craiova) – Iulian Szekely (Cluj), Ramona Udrea (Târgu Jiu). Rezervă: Mihai Domșa (Aiud)

Observatori FRF: Cornel Corocan și Antonie Burtea (ambii din Reșița)

FOTO: UTA Media Design

Recomandările redacției