Oficiali germani, prezenți la Arad pentru dezvoltarea de relații de colaborare, pe mai multe planuri

0
555

Reprezentanți ai mai multor grupuri politice din Germania au fost prezenți la Arad, zilele trecute, pentru a dezvolta parteneriate cu județul nostru. Mai precis, este vorba de o delegația din Tübingen, Germania –  district înfrățit în această primăvară cu județul Arad, care a purtat discuții cu reprezentanții Consiliului Județean Arad și ai instituțiilor din subordine, pentru a facilita crearea de legături și exploatarea de noi posibilități de colaborare, cu beneficii bilaterale.

Reprezentanții Consiliul Districtual Tübingen – delegație condusă de președintele Joachim Walter au vizitat orașul Sântana, școala și un cămin de bătrâni, acesta din urmă fiind sprijinit financiar chiar de landul din care face parte Tübingen, Lipova, Radna, Ghioroc, precum și obiective turistice din municipiu. La Castelul Macea, aflat în proprietatea Universității de Vest „Vasile Goldiș”, delegații s-au întâlnit cu reprezentanții Universității și ai Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean Arad a organizat un concurs internațional de vinuri, între Podgoria Miniș-Măderat și Podgoria Tübingen. Au fost analizate 27 de probe de vin, furnizate de șase producători arădeni și patru din Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.