Ofiţerii anticorupţie arădeni au sărbătorit, în cursul zilei de ieri, ziua DGA

0
343

Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a sărbătorit, ieri, opt ani de la înfiinţare. Prin intermediul unui comunicat de presă, Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad, îşi exprimă încrederea în continuarea bunei cola­borări cu celelalte structuri ale MAI, cu Parchetul, precum şi cu mass-media.
„Acţiunile Direcţiei Generale Anticorupţie au un profund caracter ofensiv de anticipare şi identificare a vulnerabilităţilor şi fac­torilor de risc, urmărind îndepărtarea acestora, în vederea ofe­ririi de către personalul MAI a unui serviciu public de calitate, neviciat de fapte de corupţie. Direcţia Generală Anticorupţie promovează în activitatea pe care o desfăşoară integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standard, atât pentru personalul pro- priu, cât şi pentru cel al Ministerului Afacerilor Interne”, se arată în comunicat.
Reprezentanţii DGA susţin că ară­denii care doresc să sesizeze fapte de corupţie o pot face la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie, situat pe strada Ioan Calvin, la numerele 17-19 sau pot apela la numerele de telefon 0257/255.623 sau 0257/207.132. „De asemenea, la biroul Serviciului Judeţean Arad, din cadrul Instituţiei Prefectului, de pe Bulevardul Revoluţiei, nr. 75, în fiecare zi de miercuri, între orele 12.00 şi 15.00, cetăţenii sunt primiţi în audienţă de reprezentanţii DGA”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.