tejaSchimbări majore în stafful echipei „U” Cluj. Startul slab de campionat şi faptul că majoritatea jucătorilor transferaţi nu s-au impus l-au determinat pe Mihai Teja să renunţe la funcţia de antrenor principal.
„Am convenit de comun acord să reziliem contractul. Am motivele mele, personale, nu doresc să comentez. E mai bine aşa şi pentru mine, şi pentru echipă“,
s-a mărginit Teja să declare pentru ProSport, menţionând însă că în acest moment n-are nicio ofertă de a prelua altă formaţie.
Tehnicianul i-a prezentat, miercuri, demisia lui Florian Walter şi acesta a şi găsit un înlocuitor surpriză. George Ogăraru, fost fundaş dreapta la Steaua şi Ajax, va ocupa funcţia de antrenor principal. Acesta s-a retras în 2012, iar de atunci a pregătit mai multe grupe de juniori la Ajax Amsterdam.
Ogăraru nu va veni singur la Cluj, ci va fi ajutat de olandezul Alfons Groenendijk. Acesta din urmă are 50 de ani şi va ocupa funcţia de director sportiv. Alfons a pregătit în cariera sa echipa de tineret de la Ajax, dar şi echipele de seniori Willem Tilburg şi FC Den Bosch, în Olanda. În cariera de fotbalist, Groenendijk a jucat, printre altele, pentru Ajax şi Manchester City.

Recomandările redacției